top of page
tropische Bladeren
tropische Bladeren
tropische Bladeren

Hamza

Founder & CEO

Dit is Hamza, het brein achter Den Jungle Fitness. Hamza hoorde als jonge gast thuis in de topsport atletiek. Zo werd hij enkele keren Belgisch Kampioen op de 800m en het veldlopen. Na zijn gloriejaren leerde Hamza de fitness kennen en creëerde hier al snel een passie voor, samen met de adrenaline van het downhill mountainbiken. Sinds drie jaar beoefent hij enkel nog calisthenics. 

Naast de fitness is Hamza een echte natuurmens: lange wandelingen met lieve Thor, ijsbaden en ademhalingstechnieken zijn dingen die ook binnen Hamza's interesses vallen. 

Den Jungle was Hamza's kinderdroom die hij nu volop kan waarmaken.

WhatsApp Image 2022-09-19 at 11.45_edited.jpg
tropische Bladeren
tropische Bladeren

Eneko

Personal trainer

Dit is Eneko, onze goedlachse kinesitherapeut van dienst. Buiten een passie voor manuele therapie, heeft hij ook een grote voorliefde voor krachttraining. 
In het powerliften doet hij geregeld mee aan competities, en is hij de ideale persoon om de juiste uitvoering van squat, bench en deadlift aan te leren.
Voor de rest is hij altijd beschikbaar voor een leuke babbel, en ga je hem bijna nooit met een frons zien rondlopen. 
Dankzij zijn positieve ingesteldheid wordt iedereen steeds gemotiveerd om te sporten.

tropische Bladeren

Jonas

Personal trainer / voeding specialist 

Hello Jonas! 

Jonas geeft voornamelijk voedingsadvies, deze kennis deed hij op door zijn carrière in het bodybuilden. De kennis over voeding en supplementen zette hij om in een passie waarmee hij anderen graag helpt. Jonas is al 14 jaar actief in de fitnesswereld en kent dus elk toestel vanbinnen en vanbuiten.

Naast de fitness is Jonas hoofd opvoeder met gedragsgestoorde kinderen. Hij is sociaal en behulpzaam en wilt deze eigenschappen ook gebruiken in beide jobs die hij nu uitoefent. 

Jonas ziet er robuust langs buiten uit, maar is warm en zacht vanbinnen. 

Voedingsadvies nodig? Spreek hem zeker aan!

tropische Bladeren

Thor

Good boy

Dit is Thor. Thor is officieel de waakhond van Den Jungle, maar krijgt veel liever knuffels van iedereen. Vaak zie je deze trouwe viervoeter achter de balie, maar soms durft hij wel eens een knus plekje uit te zoeken op de matten in de fitness. Thor doet geen vlieg kwaad, tovert glimlachen op klanten hun gezicht en geniet met volle teugen van zijn luxeleventje als mascotte van Den Jungle.

bottom of page